Gæstebog

HEJ! VELKOMMEN TIL VORES GÆSTEBOG, VI VIL BLIVE RIGTIG GLADE HVIS DU VIL SKRIVE EN LILLE HILSEN. DE BEDSTE HILSNER FRA LOUISE OG MALLE Bemærk : Skrivefeltet er begrænset, så en længere besked skal deles i flere kommentar felter og derfor gemmes pr skrivefelt

Skrevet af Vibeke Falk Myhlendorph, d. 20-05-2014

Kære Malle og Louise.
Ja – så fik tiden i dagplejen sin ende - efter en del år… Chili startede i marts 2009 og Merle startede i marts 2012. Det har været nogle fantastisk år som har givet vores piger den bedste start på tilværelsen i institutionsverdenen. Der har ikke været en dag hvor pigerne ikke har været glade for at blive afleveret og mange dage er det også sket at de slet ikke ville med hjem igen. 
I har begge formået at få os forældre til at føle at vores pigerne var og er noget ganske særligt – vi har til hver en tid følt os meget trykke ved at overlade jer vores guldklumper. Al jeres overskud og kærlige pleje – blev også brugt på turene ud af huset, besøg i zoologisk have, gå-tur til Fakta, parken og fårene samt besøg i Aalborg storcenter for at se på nisser eller spise pølsehorn – det snakkes der stadigt om herhjemme. En del hyggelige sommerfester er det også blevet til – både for forældre og søskende – de fester kommer vi til at savne!!
Men allermest kommer vi til at savne jer og jeres fantastisk dagpleje – vi kan KUN give jer vores allerbedste anbefalinger!
Kærlig hilsner fra hele familien Falk Myhlendorph
P.S. Vi kigger snart forbi…. 

E-mail:

@gmail.com

vibekefalk

Skrevet af Rikke, d. 13-11-2013

Kære Malle og Louise.
Så kom tiden desværre, hvor også August sku sige farvel til den trygge dagpleje og starte i børnehave.
Husker stadig, da jeg var på jagt efter dagpleje til vores guldklump og kom til jer som det sidste sted. Vidste straks, at det var hos jer, at han sku være. Den beslutning har vi aldrig fortrudt :-).
August har altid glædet sig til at komme i dagpleje, fordi I på en gang har givet ham en tryg og kærlig hverdag og samtidig givet ham en masse spændende oplevelser. I er nogle glade, kærlige og omsorgsfulde piger. I har leget, hygget, snakket, grinet, sunget, danset og ikke mindst fjollet-I har vist givet børnene et par grineflip undervejs..
Tusind tak for alle de fantastiske timer i har tilbragt med børnene og tak for alle de søde MMS-er, I har sendt til os. Det har virkelig været skønt at være opdateret, selv når vi har været på arbejde. Desuden tak for alle de søde beretninger vi har fået, når vi har hentet August.
Heldigvis har vi ikke sagt helt farvel, da Ida nu har overtaget pladsen. Vi glæder os alle til endnu 2 fantastiske år sammen med jer. 

De kærligste hilsner fra
August, Johnny og Rikke

E-mail:

rnh81

@hotmail.com

Skrevet af Rikke, d. 13-11-2013

..

Skrevet af Anne Meilvang, d. 07-03-2013

Kære Malle og Louise

Nu er vores søn started i børnehave og det er rigtig spændene for ham, at skulle igang med et nyt kapitel i Guldbæk sammen med Laura, men jeg savner jer stadig her lige efter og vil bare gerne sige tak for at i er sådan nogle vidunderlige kvinder, der passer så godt på vores børn.I er verdens bedste dagpleje.kærlig hilsen Anne, Hans, Laura og Frederik

E-mail:

@hotmail.com

annemeilvang

Skrevet af Michael og Mette, d. 23-01-2013

Sidder her og skal skrive et lille indlæg på hjemmesiden - umiddelbart burde det jo være en smal sag, for der er så meget skønt at fortælle, men nej, det er faktisk en temmelig svær opgave, da jeg får en lille klump i halsen. Sagen er nemlig den, at vi om en uge, må tage afsked med den skønneste dagpleje; 9 dejlige børn og 2 elskelig piger og fortsætte livets gang i børnehaven.

Vores søn Malthe begyndte hos Malle og Louise i januar 2011 og har haft to fantastiske og begivenhedsrige år. Han har elsket at komme i dagpleje hver morgen, og jeg ved, at både han og resten af familien vil komme til at savne dagplejen helt utrolig meget.

Hvis der er forældre til kommende dagplejebørn der læser dette, vil jeg blot sige; skynd jer at få jeres barn skrevet op til en dagplejeplads hos Malle og Louise.
I skal ikke være bange for sygedage og ferieplanlægning - for det giver ingen problemer. Vores største problem er faktisk, at vi ikke har flere børn, vi kan sende i dagpleje hos Malle og Louise:-)

Til jer; Malle og Louise vil vi gerne sige en kæmpe tak for de sidste 2 år - I ved Malthe elsker jer, og jeg tør slet ikke tænke på det hul, han får i sit lille hjerte, når han må forlade jer på torsdag.
De kærligste hilsner fra
Michael og Mette

E-mail:

@gmail.com

mette.trangeled

Skrevet af Helle og Lasse, d. 20-01-2013

Jeg elsker Louise & Malles dagpleje:)

Vores datter Emma har været ved Louise og Malles dagpleje siden April 2011. Vi kender om nogen til overvejelserne og myterne omkring kommunal/privat pasning. Emma startede i en kommunal dagpleje, men set i bakspejlet det helt forkerte valg pga. mange skiftende dagplejere. Vi fik anbefalet Louise og Malles dagpleje og har ikke et sekund fortrudt vores valg. Den helt store fordel ved stor dagplejen ser vi i, at der er plads til alle og altid muligt at tage hensyn til det enkelte individ. Den største udfordring vi kunne se ved en privat dagpleje var: Hvad nu hvis Louise som vi havde kontrakt med, bliver syg? I den tid vi har haft kontrakt med Louise har hun kun haft to sygedage - den ene dag blev løst ved vikar, og den anden dag b

Så kære Louise og Malle: Fra os skal lyde en stor TAK for alt, hvad I har gjort for Emma. I har en stor andel i, at hun i dag er vores dejlige prinsesse der nu er klar til at vende endnu et kapitel i bogen og tage det store skridt på vej mod børnehaven. Nogle siger at deres børn "trænger til at komme i børnehave" - vi siger det modsatte og Emma kunne sagtens blive i dagplejen i endnu en periode... I formår om nogen at fylde hendes hverdag med lys og glæde. Vi ved at Emma nok skal blive glad for børnehaven, stor dagplejen har jo gjort at hun er vant til mange børn omkring sig, men uden tvivl vil vi alle komme til at savne at have vores daglige gang i jeres skønne dagpleje. Når Emma er afleveret hos jer kan vi tage på job med ro i maven, og Lasse har om nogen nydt at hente Emma hver eftermiddag og få beretninger om dagen. Vi håber at holde kontakten med jer. De bedste ønsker for fremtiden til jer og jeres dejlige familier.
Knus fra Lasse, Helle og Emma.

PS: Måtte der sidde nogle forældre der måtte have spørgsmål eller lignende om Louise og Malles dagpleje er I meget velkomne til at kontakte mig,

E-mail:

helle_kleiner

@hotmail.com

Skrevet af Lene og Carsten, d. 11-11-2012

Bedre dagpleje findes ikke!
Anna Christine har været hos Malle og Louise i 2 fantastiske år. Der har altid været masser af omsorg og overskud til knus og kram, ture ud af huset og en masse sjove oplevelser sammen med 9 gode kammerater. M og L har været utrolig gode til at skabe en positiv stemning, hvor børnene hjælper og giver plads til hinanden. Vi savner jer stadig, og Anna Christine spørger ugentlig om at komme på besøg ;-)
Kh.

E-mail:

@ucn.dk

car

Skrevet af Jannie Hansen, d. 31-07-2012

Bedre sent end aldrig...nu er det et år siden Jonas stoppede hos jer to dejlige reservemødre. I gav vores lille dreng kærlighed, hjælp og omsorg og gav ham gode og sjove oplevelser, - I er nogle søde og meget omsorgsfulde piger, som har givet vores lille store dreng en rigtig god start på livet, - så tak for to fantastiske år!! Jeg kan kun varmt anbefale jer to!

Kærlig hilsen
Jannie

E-mail:

jhh

@gvdnet.dk

Skrevet af Lene Odgaard Andersen, d. 11-08-2011

Nu er der efterhånden gået et par måneder siden den triste dag vi sagde farvel til jeres fantastiske dagpleje. Det var en meget hård og trist dag, fordi det er svært at sige farvel til jer to som Caisa og vi holdt og holder så meget af. I har været to meget betydningsfulde mennesker i hende verden, og al den kærlighed I har givet hende, er medvirkende til at hun er den skønne dejlige pige hun er idag. I har altid set Caisa som hun er, og har haft en rigtig god forståelse for hvilke behov hun har haft. I har altid udvist meget stor lyst til alle jeres børn, I er altid glade og i godt humør. Det har gjordt det trygt for os, at aflevere hende hos jer. Tak for alle de oplevelser I har givet hende, alle jeres knus og kram. Tak for al jeres støtte og alle jeres hilner da hun brækkede sit ben, og ikke mindst da hun blev storesøster. I to er bare et par helt fantastiske dejlige piger, vi er så glade for at Caisa var hos jer. Alt hvad I har været for hende, har givet hende en enorm god balast, og derfor indtog hun børnehaven med storm.
Men I slipper jo ikke helt for os - Dicte kommer snart. Det er vi alle fire meget meget glade for.
Kærlig hilsen
Lene & Morten

E-mail:

@yahoo.com

odgaard_lene

Skrevet af Sanne og Claus, d. 17-01-2011

Så er det desværre snart ved at være tid til at Katrine skal sige farvel til Malle og Louise - selvom vi med glæde ville droppe børnehaven og lade Katrine blive i dagplejen de næste 3 år :-) I stod klar til straks at overtage Katrine fra en svær start hos en anden dagplejemor, og fra første dag har Katrine været glad og tryg ved at skulle afleveres hos jer - og det er der en grund til. Jeres kærlighed til børnene og store engagement og overskud lyser ud af jer begge, og det har været et stort privilegium at kunne aflevere sit barn et sted, hvor vi bare vidste at der var trygt og dejligt at være. Og det har været så dejligt at kunne hente hende om eftermiddagen, og hver dag få fortalt noget sjovt eller sødt hun havde gjort eller sagt i løbet af dagen. Aldrig har vi hørt et negativt ord, og det understreger også det varme, kærlige og positive miljø der er i dagplejen. I giver børnene en rigtig god hverdag, med små og store udflugter, aktiviteter hjemme og gode rutiner. Og det overskud I har til hvert enkelt barn er helt fantastisk! I er ikke kun dagplejemødre fra 7-16. Da Katrine var syg var I klar til at hjælpe os og jeres hilsner betød rigtig meget for os. Og begge jeres familier er engageret i dagplejen, det har jo været stort når Katrines elskede Peter har været der, eller Jari har underholdt dem :-) Så kære Malle og Louise - tusind tak for alle jeres kærlige ord, kram og opbakning til Katrine - det har helt sikkert været med til at gøre hende til den glade og trygge pige hun er idag og der er ingen tvivl om at I har en stor plads i hendes hjerte! I er nogle rigtig dejlige mennesker og vi kommer alle til at savne jer - Men I slipper nu ikke helt for os, for vi kommer helt sikkert og banker på engang imellem og vil ind og sige hej - vi kan slet ikke lade være :-) Vi kunne fortsætte med at skamrose jer, men vil slutte med at ønske jer rigtig meget held og lykke for fremtiden, for det er der ingen tvivl, om at I fortjener!!
Kærlig hilsen
Sanne og Claus

E-mail:

sannepil

@hotmail.com

Skrevet af Lisa & Morten, d. 31-05-2010

Så er dagen kommet hvor Emma skal forlade dagplejen og starte i børnehave.

Det er med både vemod og glæde at dagen er kommet. Vemodigt fordi Emma nu skal forlade de trygge rammer ved Malle & Louise og alle de dejlige unger. Men glædeligt da Emma ser meget frem til at komme i børnehave.

Emma har været ved Malle & Louise i lidt over ét år og det har været fantastisk! Begge "reservemødre" har taget sig rigtig godt af Emma og hun har altid været begejstret for at komme afsted om morgenen og det har været overordentlig vanskeligt at få hende med hjem om eftermiddagen.

Så nu vil vi sige tak for denne gang og forhåbentligt på gensyn

Kærlig hilsen
Lisa & Morten

E-mail:

@hotmail.com

mortenlaursen740

Skrevet af Lene Odgaard, d. 20-04-2010

Hej Malle og Louise.
Fantastisk hjemmeside, hvor er det bare skønt at følge Caisas på den her måde. Nu har Caisa jo været hos jer et helt år, og den anledning vil jeg gerne benytte til at gøre status.
Det var SÅ svært for os, at forene os med tanken om, at andre skulle have lov til at passe vores dyrebare guldklump. Så vi havde alle paraderne oppe, da vi besøgte jer første gang. Men hvor blev al vores "frygt" gjordt til skamme! Nu kan vi slet ikke forestille os, at andre skulle passe hende.
Vi har aldrig afleveret Caisa, hvor hun har været ked af det, hun har jo som regel ikke tid til at sige farvel... Det giver en rigtig god mave fornemmelse, for hun elsker at komme op til jer. Når vi spørger hende, om hun skal i dagpleje råber hun juhuu og løber ud til bilen. Hver dag får vi et fyldigt referat om hvordan dagen er gået, og hvilke sjove, kærlige og skøre ting vores datter har bedrevet. Så selvom vi er væk fra hende, er vi altid opdateret.
Vi kunne blive ved... Men kære Malle og Louise, af hjertet tak fordi I er så dejlige, kærlige og fordi I holder så meget af vores guldklump. Man kan virkelig mærke at I brænder for jeres børn. Vi kan mærke på Caisa, at hver dag hos jer, er en oplevelse for hende hvor hun bliver udfordret og stimuleret. Tak for alle de mange SMS'er og MMS'er, det varmer om hjertet at I også har tid til at tænke på at sende beskeder til os, når vi er på arbejde.
Tusind tak for alt i det første år, vi glæder os til det næste.
Kærlig hilsen
Lene og Morten... Caisas mor og far

E-mail:

@yahoo.com

Odgaard_Lene

Skrevet af Allan og Bettina Berndt, d. 22-10-2009Godthåb. 23-02-2009.

Vi nærmer os tiden, hvor vores Clara skal starte i børnehave. Vi når lige at hilse på Louise, som Malle starter stor-dagpleje med. Vi ønsker Jer al held og lykke med det. Det er med vemod, at vi snart skal sige farvel til Malle+familie. En tryg tilværelse for vores lille Clara, som skal videre ud i verden. Tak for Jeres fantastiske måde at være på, vi er ikke i tvivl om, at I elsker alle Jeres børn :-)
Tak for hyggelige billeder på tlf, når I er på tur og en lille sms i ny og næ med små hilsner.
Vi glæder os på dine og Louises vegne, at en stor-dagpleje nu bliver aktuel. Vi kender både Louise, hendes mand Peter og deres 3 dejlige børn, og er ikke i tvivl om, at Jeres samarbejde bliver godt for både Jer og børnene. Held og lykke med det. De varmeste knus og hilsner Allan og Bettina Berndt

Bettina Drejer Berndt
Tlf: 21344180
Mail: bettina@berndt.dk

Nyeste kommentarer

15.09 | 18:01

Det kan du tro, hi skriver dig på venteliste og kontakter dig hvis der skulle bl...

15.09 | 17:59

Mange tak for hurtig respons. Skulle i få en ledig plads da må i meget gerne...

15.09 | 17:56

Hej Iben. Som det ser ud pt, så er vores næste ledige plads 1 oktober 2023. ...

15.09 | 17:52

Hej Jeg vil høre om i har en ledig plads omkring sommeren 2023?...