Gæstebog

Skrevet af Casper Nedergaard     Oktober 2023

Kære malle og Louise. Det er efterhånden ved at være et år siden, at vi havde børn i jeres dagpleje. det er lidt mærkeligt at tænke på, da i har betydet så meget for os. Emil og Albert har elsket at være i dagpleje hos jer. Vi er ekstremt glade for, at begge drenge fik plads hos jer.

 Vi kunne med stor tryghed aflevere dem til jer, fordi i formår at give nærvær, ogsorg og kærlighed til dem. I er så hjertevarme. Og vi er slet ikke i tvivl om, at i virkelig holder af alle børnene, Vi er imponeret over, hvordan i formår at blande pædagogik og menneskelige evner på en helt naturlig måde. Det, i kan, er noget særligt. I har et af de vigtigste jobs, og i er fremragende til det. Vi mener, at alle børn, der skal i institution, har fortjent at blive passet hos jer..

Hvis i på nogen måde skulle være i tvivl, skal i vide, at i har den største respekt og varmeste anbefaling fra os. Hvis der sidder forældre, som skal vælge dagpleje, så tror jeg at både i og jeres barn vil blive lige så glade for Malle og Louise, som vi 4 har været. Vi ville i hvert fald uden tvivl vælge dem igen.

De bedste hilsner og kram fra Emil, Albert, Tina og Casper

Skrevet af Tanja Thomsen, d. 01-03-2022

Malle og Louise; I har været med til at give vores Viktor den bedst tænkelige start på livet ♥️ Hos jer er der positiv energi, omsorg, tryghed, hjemlighed, udvikling gennem leg, sjov og spas. Og ikke mindst er I altid til rådighed for dialog og sparring, når noget har været svært. I har altid overskud til en snak og en lille sjov historie fra dagen. I er fleksible og tilgængelige, meget sjældent syge og altid 100 til rådighed for børnene. I supplerer hinanden så godt med dét, I hver især kan, og ikke én dag har vi været utrygge ved at aflevere vores guld hos jer. Vi har aldrig følt, at vi har afleveret Viktor i en institution men nærmere hos en kærlig familie. Tusind tak for tiden vi fik sammen - vi glemmer jer aldrig ♥️
Så hvis du overvejer at få dit barn passet hos Malle og Louise; Tøv ikke! Du vil ikke fortryde!

E-mail:

Tanjaborregaard

@gmail.com

Skrevet af Katrine, d. 29-01-2022

Kære Malle og Louise.
Tak fordi i har passet vores to børn ❤️
Vi er altid blevet mødt af smil og glæde, og der har altid været tid til en snak i døren.
Også dejlig at kunne se billeder fra jeres dag, og se hvordan ungerne har stor trives i jeres trygge rammer ❤️
Laura og Marcus snakker stadig meget om jer begge, og savner jer, hvilket jeg til fulde forstår, for i giver en nærhed og hjemlighed vi kun kan beundre.
Tak for jer, alle med børn burde have dagplejer som jer ❤️

Hilsen Laura, Marcus, Katrine, Daniel

E-mail:

@gmail.com

Kattchr

Skrevet af Mai Thorsøe , d. 26-09-2021

Vi har været så heldige, at det har været muligt at få passet alle vores tre dejlige drenge hos Malle og Louise. Vi har valgt dagplejen til dem alle, fordi der er så stor tryghed, omsorg, glæde, leg, grin og gode rutiner i hverdagen. Vores børn har hver dag været glade og blevet taget så godt imod. Der har altid været plads til at snakke om stort og småt og høre om børnenes dag.
Kære Malle og Louise, tak for jeres daglige dagpleje. Asger savner jer😊❤️

E-mail:

maithorsoe

@gmail.com

Skrevet af Mads Bo Nielsen, d. 16-04-2020

Kære Malle og Louise,

Tak fordi I har passet godt på vores lille Musse. Tak for jeres fleksibilitet og fordi I altid er glade og imødekommende - hverken vi eller Musse kunne have ønsket sig bedre dagpleje. Vi kommer til at savne jer. Pas på jer selv.

Kærlig hilsen,

Musse, Louise og Mads

E-mail:

@gmail.com

madsbo83

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

Kære Malle og Louise
Vi var SÅ heldige at i havde plads, og har kunne passe Theo de sidste 2 år.
I har været helt vildt fantastiske. Jeres humør og altid varme og kærlige måde at tage imod børnene på.
Trods Theo’s kroniske lungelidelse, så er han altid komme med på tur. I har haft overskuddet til altid at få alt til at hænge sammen. FORTSÆTTES næste rubrik

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

FORTSÆTTELSE fra forrige rubrik
I har de sociale kompetencer med i jeres arbejde hvor børnene altid er første prioritet og bliver udfordret på den fede måde.
I er de varmeste personer med masser af omsorg og kærlighed til børnene.
I er gode til at finde på anderledes lege, synge, lave motoriske lege og udfordre børnene både ude og inde. Hvis vejret er til det, er i ude og udforske både regnorme, blade, vandpytter og hvad i ellers kan finde på, hvilket selvfølgelig giver børnene en fest.
Theo startede i børnehave i august. I en helt ny verden med masser af børn og hvor selvhjulpenhed er i top. Her har det helt klart bevist at jeres arbejde er i top. Theo er loyal, social, kan sidde stille, vente på tur, klare det meste selv og og han har modet på at gøre alt selv. Dette er helt klart, og takket være jeres arbejde med børnene. FORTSÆTTES næste rubrik

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

FORTSÆTTELSE fra forrige rubrik
Tusind tak for jer og jeres altid fantastiske og gode måde at være på.
Vi ønsker jer alt det bedste
Selvom Theo er kommet godt igang i børnehaven, så savner han jer, og mangler jer rigtigt meget.

ALT det bedste til jer Malle og Louise.
Knus fra Theo og Charlotte

Til jer som ønsker en stabil dagpleje med meget få sygedage og ferieplanlægning i god tid.
Et kærligt, omsorgsfuldt, udfordrende sted med masser af grin og højt humør.
Malle og Louise er bare helt vildt fantastiske.

Skrevet af Steffan Frahm, d. 23-10-2019

Kære Malle og Louise
Hold op hvor vi savner jer. Nu har Noah gået i børnehaven i godt to måneder og selvom han er glad for det, bliver det aldrig det samme som Malle og Louise, hverken for Noah eller hans forældre.
Tusind tak for jer, og det præg som I har sat på Noah og de utallige oplevelser I har givet ham.
Især har vi været glade for jer, når vi har haft hårde morgener derhjemme, der har vi altid været så glade for at det var JER som Noah skulle afleveres hos. Det er en beslutning vi ALDRIG (!) har været i tvivl om at den har været den helt rigtige.
(FORTSÆTTES I NÆSTE BESKED HERUNDER)

E-mail:

ksfrahm

@gmail.com

Skrevet af Steffan Frahm, d. 21-10-2019

Til kommende forældre:
Vi kan kun være 100% enige med alle de andre forældre. I er omsorgsfulde, har altid overskud, giver os fantastisk mange info om hvordan dagen er gået. I de få dage om året hvor der hænder at være sygdom, har I gjort alt hvad kunne for at det gav os forældre færrest mulige problemer.
Kort sagt Malle og Louise er en fantastisk dagpleje og vi kan ikke andet end give jer den allerkraftigste anbefaling – TAK

Kærlig hilsen
Noah og forældre

E-mail:

ksfrahm

@gmail.com

Skrevet af Nicole Rasch , d. 09-08-2019

Kære Malle og Louise
Puha, det hårdt at undvære jer. Selma har nu været en uge i børnehaven og hun SAVNER sin Malle og Louise. Det bliver dog bedre og bedre for hver dag.
Vi har været SÅ glade og trygge ved at aflevere Selma ved jer hver dag.
Vi har været sikker på, at I hver dag har givet hende det hun havde brug for.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Til kommende forældre:
Vi kan varmt anbefale at vælge Malle og Louises stordagpleje - de er meget omsorgsfulde, finder hurtigt ud af hvad dit barn har brug for, for at få en god hverdag i dagplejen.
De laver forskellige kreative ting med børnene og er meget ude og lege, gå tur eller fodre ænder.
De er sjældent syge og melder altid ferie ud i god tid, så man kan planlægge sin ferie.

E-mail:

nicolerasch

@gmail.com

TAK for alt - vi ses <3

Skrevet af Anja, d. 31-08-2016

Kære Malle og Louise.
Det er med tårer i øjnene jeg skriver dette, kan slet ikke forstå hvor tiden blev af...
Tænk sig det er over 4 år siden jeg første gang kom i Malle og Louise´s dagpleje og fra starten af vidste jeg bare, at der ville min dreng (Daniel) og sidenhen drenge (også Martin), bare falde så godt til og føle sig hjemme.
De har, og vi har, elsket hver eneste dag ved jer – de dejlige smil om morgen, imødekommenhed, omsorgsfulde og snak om alt muligt. I er lige fjollede og kemien mellem jer er bare fantastisk, og det smitter af på børnene.
I gør så meget med og for børnene - ture ude af huset, gymnastisk, musik og dans, hjælper dem til at blive selvhjulpne og meget mere.
I har været en del af vores familie og omvendt, og I har gjort et indtryk på hele vores familie!! Og vi kommer til at SAVNE jer.

Til kommende forældre:
Vi kan varmt anbefale Malle og Louise, de er professionelle, meget omsorgsfulde og meget sjældent syge.

Mange knus og kram fra
Familien Dahl

E-mail:

@hotmail.com

vestergaard_dahl

Skrevet af Kathrine, d. 14-01-2016

Kære Malle og Louise.
Jeg har længe villet skrive på jeres hjemmeside, så her kommer det:
Vi har været utrolig glade for, at vi var så heldige at få en plads til vores Silke i jeres dagpleje.
I er så søde og imødekommende og har skabt en dagpleje med hjerterum, hvor alle bliver mødt positivt lille som stor. I har en helt særlig evne, til at få en til at føle, at ens barn er noget helt specielt, hvilket er en evne som ikke mange besidder.
I har altid små søde anekdoter fra dagen og det er skønt som forældre at mærke, at I virkelig holder af vores børn og at det ikke kun er et arbejde – Tak for det!
Det er også helt tydeligt, at I nyder hinandens selskab, hvilket også smitter af på børnene. Jeres gode kemi skaber rammerne for en dagpleje med varm, tryg og positiv stemning. I er aktive sammen med børnene, hvor I laver gymnastik, dans, sanglege, synger, ture til zoo og parken, hvor I fodrer både ænder og får.
Silke har nydt at være hos jer og nogle dage, har vi oplevet, at vi næsten ikke kunne få hende med hjem.
Her 4 mdr. efter hun er stoppet hos jer, råber hun stadig, når vi kører forbi vejen til dagplejen ” Der er min dagpleje”. I har bestemt gjort et særligt indtryk på hele vores familie og vi har været glade for at lære både jer og jeres familier at kende, som jo også på mange måder indgår i dagplejen.

Til sidst, vil jeg sige til jer, der læser dette med henblik på at få passet sit barn hos Malle og Louise, men er betænkelige, da det er en privat ordning. Vi var også betænkelige, da vi ikke har tæt familie i nærheden af Aalborg, der kunne træde til ved sygdom. Men vi kunne heller ikke overskue tanken om et kommunalt tilbud, hvor barnet kommer i gæstedagpleje ved sygdom. Til Malle og Louises fordel, er de næsten aldrig syge og lægger de sig, er man ikke i tvivl om, at de virkelig er syge. Jeg snakkede med Louise og Malle om min bekymringer omkring dette inden vi startede hos dem, og de har hjulpet os, så godt de kunne, så det er meget få gange, vi har stået i en situation, hvor vi havde pasningsproblemer.
Jeg/vi kan på det varmeste anbefale Malle og Louise, da de både er professionelle, kærlige og omsorgsfulde. Vi savner dem stadigvæk.
Bedste hilsner og knus fra familien Petersen (Kathrine)

E-mail:

kathrinebach

@hotmail.com

Skrevet af Cathrine Lehmann Graungaard, d. 22-09-2015

Tak er kun et fattigt ord, når man tager afsked med Jer - Malle og Louise - efter to år, hvor I har plejet og passet det dyrebareste vi har – vores tvillinger August og Andrea. Børnene og vi har virkelig elsket at komme i dagplejen, hvor børnene dagligt har været omgivet af Jeres kærlige og trygge rammer.

I er uden tvivl to fantastiske piger, som altid er smilende, glade og super søde ved børnene.
August og Andrea har nydt godt af, at I kommer ud og leger i stort set alt slags vejr, og at I drager på ture ud af huset - f.eks. til Aalborg Zoo, i parken for at fodre ænder, ud for at se på gravkøer, handle i Fakta osv.

Vi kan kun give andre forældre vores varmeste anbefalinger af ”Malle og Louise’s dagpleje”. I har givet vores børn den bedste start på livet. I er langt fra glemt her godt 4 mdr. efter sidste dag, I er ofte et samtaleemne herhjemme – vi savner Jer så meget!!

De største knus fra
Familien Lehmann Graungaard

E-mail:

cathrine

@graungaard.dk

Skrevet af Pia, d. 11-09-2015

Øv bøv ikke at skulle aflevere hjemme hos jer 2 skønne kvinder længere.
Julius snakker så meget om jer og savner at komme hos jer. Det gør vi forældre også. I har altid været SÅ utrolige imødekommende overfor Julius og hans små luner samt mødt mig og Søren med de ønsker og behov vi har haft til Julius.
I har min dybeste respekt for jeres arbejde, jeres store empati og forståelse for børnene og deres behov.
Tusind tak for alt jeres energi og kærlighed som i har lagt i vores lille Julius de sidste 2 år.
Vi glæder os over at lillesøster har været så heldig at få en af de få ledige pladser i havde.
KH familien lemvig

E-mail:

@gmail.com

pialemvig

Nyeste kommentarer

15.09 | 18:01

Det kan du tro, hi skriver dig på venteliste og kontakter dig hvis der skulle bl...

15.09 | 17:59

Mange tak for hurtig respons. Skulle i få en ledig plads da må i meget gerne...

15.09 | 17:56

Hej Iben. Som det ser ud pt, så er vores næste ledige plads 1 oktober 2023. ...

15.09 | 17:52

Hej Jeg vil høre om i har en ledig plads omkring sommeren 2023?...

Gæstebog

Skrevet af Casper Nedergaard     Oktober 2023

Kære malle og Louise. Det er efterhånden ved at være et år siden, at vi havde børn i jeres dagpleje. det er lidt mærkeligt at tænke på, da i har betydet så meget for os. Emil og Albert har elsket at være i dagpleje hos jer. Vi er ekstremt glade for, at begge drenge fik plads hos jer.

 Vi kunne med stor tryghed aflevere dem til jer, fordi i formår at give nærvær, ogsorg og kærlighed til dem. I er så hjertevarme. Og vi er slet ikke i tvivl om, at i virkelig holder af alle børnene, Vi er imponeret over, hvordan i formår at blande pædagogik og menneskelige evner på en helt naturlig måde. Det, i kan, er noget særligt. I har et af de vigtigste jobs, og i er fremragende til det. Vi mener, at alle børn, der skal i institution, har fortjent at blive passet hos jer..

Hvis i på nogen måde skulle være i tvivl, skal i vide, at i har den største respekt og varmeste anbefaling fra os. Hvis der sidder forældre, som skal vælge dagpleje, så tror jeg at både i og jeres barn vil blive lige så glade for Malle og Louise, som vi 4 har været. Vi ville i hvert fald uden tvivl vælge dem igen.

De bedste hilsner og kram fra Emil, Albert, Tina og Casper

Skrevet af Tanja Thomsen, d. 01-03-2022

Malle og Louise; I har været med til at give vores Viktor den bedst tænkelige start på livet ♥️ Hos jer er der positiv energi, omsorg, tryghed, hjemlighed, udvikling gennem leg, sjov og spas. Og ikke mindst er I altid til rådighed for dialog og sparring, når noget har været svært. I har altid overskud til en snak og en lille sjov historie fra dagen. I er fleksible og tilgængelige, meget sjældent syge og altid 100 til rådighed for børnene. I supplerer hinanden så godt med dét, I hver især kan, og ikke én dag har vi været utrygge ved at aflevere vores guld hos jer. Vi har aldrig følt, at vi har afleveret Viktor i en institution men nærmere hos en kærlig familie. Tusind tak for tiden vi fik sammen - vi glemmer jer aldrig ♥️
Så hvis du overvejer at få dit barn passet hos Malle og Louise; Tøv ikke! Du vil ikke fortryde!

E-mail:

Tanjaborregaard

@gmail.com

Skrevet af Katrine, d. 29-01-2022

Kære Malle og Louise.
Tak fordi i har passet vores to børn ❤️
Vi er altid blevet mødt af smil og glæde, og der har altid været tid til en snak i døren.
Også dejlig at kunne se billeder fra jeres dag, og se hvordan ungerne har stor trives i jeres trygge rammer ❤️
Laura og Marcus snakker stadig meget om jer begge, og savner jer, hvilket jeg til fulde forstår, for i giver en nærhed og hjemlighed vi kun kan beundre.
Tak for jer, alle med børn burde have dagplejer som jer ❤️

Hilsen Laura, Marcus, Katrine, Daniel

E-mail:

@gmail.com

Kattchr

Skrevet af Mai Thorsøe , d. 26-09-2021

Vi har været så heldige, at det har været muligt at få passet alle vores tre dejlige drenge hos Malle og Louise. Vi har valgt dagplejen til dem alle, fordi der er så stor tryghed, omsorg, glæde, leg, grin og gode rutiner i hverdagen. Vores børn har hver dag været glade og blevet taget så godt imod. Der har altid været plads til at snakke om stort og småt og høre om børnenes dag.
Kære Malle og Louise, tak for jeres daglige dagpleje. Asger savner jer😊❤️

E-mail:

maithorsoe

@gmail.com

Skrevet af Mads Bo Nielsen, d. 16-04-2020

Kære Malle og Louise,

Tak fordi I har passet godt på vores lille Musse. Tak for jeres fleksibilitet og fordi I altid er glade og imødekommende - hverken vi eller Musse kunne have ønsket sig bedre dagpleje. Vi kommer til at savne jer. Pas på jer selv.

Kærlig hilsen,

Musse, Louise og Mads

E-mail:

@gmail.com

madsbo83

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

Kære Malle og Louise
Vi var SÅ heldige at i havde plads, og har kunne passe Theo de sidste 2 år.
I har været helt vildt fantastiske. Jeres humør og altid varme og kærlige måde at tage imod børnene på.
Trods Theo’s kroniske lungelidelse, så er han altid komme med på tur. I har haft overskuddet til altid at få alt til at hænge sammen. FORTSÆTTES næste rubrik

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

FORTSÆTTELSE fra forrige rubrik
I har de sociale kompetencer med i jeres arbejde hvor børnene altid er første prioritet og bliver udfordret på den fede måde.
I er de varmeste personer med masser af omsorg og kærlighed til børnene.
I er gode til at finde på anderledes lege, synge, lave motoriske lege og udfordre børnene både ude og inde. Hvis vejret er til det, er i ude og udforske både regnorme, blade, vandpytter og hvad i ellers kan finde på, hvilket selvfølgelig giver børnene en fest.
Theo startede i børnehave i august. I en helt ny verden med masser af børn og hvor selvhjulpenhed er i top. Her har det helt klart bevist at jeres arbejde er i top. Theo er loyal, social, kan sidde stille, vente på tur, klare det meste selv og og han har modet på at gøre alt selv. Dette er helt klart, og takket være jeres arbejde med børnene. FORTSÆTTES næste rubrik

Skrevet af Charlotte Kold Bonde, d. 18-11-2019

FORTSÆTTELSE fra forrige rubrik
Tusind tak for jer og jeres altid fantastiske og gode måde at være på.
Vi ønsker jer alt det bedste
Selvom Theo er kommet godt igang i børnehaven, så savner han jer, og mangler jer rigtigt meget.

ALT det bedste til jer Malle og Louise.
Knus fra Theo og Charlotte

Til jer som ønsker en stabil dagpleje med meget få sygedage og ferieplanlægning i god tid.
Et kærligt, omsorgsfuldt, udfordrende sted med masser af grin og højt humør.
Malle og Louise er bare helt vildt fantastiske.

Skrevet af Steffan Frahm, d. 23-10-2019

Kære Malle og Louise
Hold op hvor vi savner jer. Nu har Noah gået i børnehaven i godt to måneder og selvom han er glad for det, bliver det aldrig det samme som Malle og Louise, hverken for Noah eller hans forældre.
Tusind tak for jer, og det præg som I har sat på Noah og de utallige oplevelser I har givet ham.
Især har vi været glade for jer, når vi har haft hårde morgener derhjemme, der har vi altid været så glade for at det var JER som Noah skulle afleveres hos. Det er en beslutning vi ALDRIG (!) har været i tvivl om at den har været den helt rigtige.
(FORTSÆTTES I NÆSTE BESKED HERUNDER)

E-mail:

ksfrahm

@gmail.com

Skrevet af Steffan Frahm, d. 21-10-2019

Til kommende forældre:
Vi kan kun være 100% enige med alle de andre forældre. I er omsorgsfulde, har altid overskud, giver os fantastisk mange info om hvordan dagen er gået. I de få dage om året hvor der hænder at være sygdom, har I gjort alt hvad kunne for at det gav os forældre færrest mulige problemer.
Kort sagt Malle og Louise er en fantastisk dagpleje og vi kan ikke andet end give jer den allerkraftigste anbefaling – TAK

Kærlig hilsen
Noah og forældre

E-mail:

ksfrahm

@gmail.com

Skrevet af Nicole Rasch , d. 09-08-2019

Kære Malle og Louise
Puha, det hårdt at undvære jer. Selma har nu været en uge i børnehaven og hun SAVNER sin Malle og Louise. Det bliver dog bedre og bedre for hver dag.
Vi har været SÅ glade og trygge ved at aflevere Selma ved jer hver dag.
Vi har været sikker på, at I hver dag har givet hende det hun havde brug for.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Til kommende forældre:
Vi kan varmt anbefale at vælge Malle og Louises stordagpleje - de er meget omsorgsfulde, finder hurtigt ud af hvad dit barn har brug for, for at få en god hverdag i dagplejen.
De laver forskellige kreative ting med børnene og er meget ude og lege, gå tur eller fodre ænder.
De er sjældent syge og melder altid ferie ud i god tid, så man kan planlægge sin ferie.

E-mail:

nicolerasch

@gmail.com

TAK for alt - vi ses <3

Skrevet af Anja, d. 31-08-2016

Kære Malle og Louise.
Det er med tårer i øjnene jeg skriver dette, kan slet ikke forstå hvor tiden blev af...
Tænk sig det er over 4 år siden jeg første gang kom i Malle og Louise´s dagpleje og fra starten af vidste jeg bare, at der ville min dreng (Daniel) og sidenhen drenge (også Martin), bare falde så godt til og føle sig hjemme.
De har, og vi har, elsket hver eneste dag ved jer – de dejlige smil om morgen, imødekommenhed, omsorgsfulde og snak om alt muligt. I er lige fjollede og kemien mellem jer er bare fantastisk, og det smitter af på børnene.
I gør så meget med og for børnene - ture ude af huset, gymnastisk, musik og dans, hjælper dem til at blive selvhjulpne og meget mere.
I har været en del af vores familie og omvendt, og I har gjort et indtryk på hele vores familie!! Og vi kommer til at SAVNE jer.

Til kommende forældre:
Vi kan varmt anbefale Malle og Louise, de er professionelle, meget omsorgsfulde og meget sjældent syge.

Mange knus og kram fra
Familien Dahl

E-mail:

@hotmail.com

vestergaard_dahl

Skrevet af Kathrine, d. 14-01-2016

Kære Malle og Louise.
Jeg har længe villet skrive på jeres hjemmeside, så her kommer det:
Vi har været utrolig glade for, at vi var så heldige at få en plads til vores Silke i jeres dagpleje.
I er så søde og imødekommende og har skabt en dagpleje med hjerterum, hvor alle bliver mødt positivt lille som stor. I har en helt særlig evne, til at få en til at føle, at ens barn er noget helt specielt, hvilket er en evne som ikke mange besidder.
I har altid små søde anekdoter fra dagen og det er skønt som forældre at mærke, at I virkelig holder af vores børn og at det ikke kun er et arbejde – Tak for det!
Det er også helt tydeligt, at I nyder hinandens selskab, hvilket også smitter af på børnene. Jeres gode kemi skaber rammerne for en dagpleje med varm, tryg og positiv stemning. I er aktive sammen med børnene, hvor I laver gymnastik, dans, sanglege, synger, ture til zoo og parken, hvor I fodrer både ænder og får.
Silke har nydt at være hos jer og nogle dage, har vi oplevet, at vi næsten ikke kunne få hende med hjem.
Her 4 mdr. efter hun er stoppet hos jer, råber hun stadig, når vi kører forbi vejen til dagplejen ” Der er min dagpleje”. I har bestemt gjort et særligt indtryk på hele vores familie og vi har været glade for at lære både jer og jeres familier at kende, som jo også på mange måder indgår i dagplejen.

Til sidst, vil jeg sige til jer, der læser dette med henblik på at få passet sit barn hos Malle og Louise, men er betænkelige, da det er en privat ordning. Vi var også betænkelige, da vi ikke har tæt familie i nærheden af Aalborg, der kunne træde til ved sygdom. Men vi kunne heller ikke overskue tanken om et kommunalt tilbud, hvor barnet kommer i gæstedagpleje ved sygdom. Til Malle og Louises fordel, er de næsten aldrig syge og lægger de sig, er man ikke i tvivl om, at de virkelig er syge. Jeg snakkede med Louise og Malle om min bekymringer omkring dette inden vi startede hos dem, og de har hjulpet os, så godt de kunne, så det er meget få gange, vi har stået i en situation, hvor vi havde pasningsproblemer.
Jeg/vi kan på det varmeste anbefale Malle og Louise, da de både er professionelle, kærlige og omsorgsfulde. Vi savner dem stadigvæk.
Bedste hilsner og knus fra familien Petersen (Kathrine)

E-mail:

kathrinebach

@hotmail.com

Skrevet af Cathrine Lehmann Graungaard, d. 22-09-2015

Tak er kun et fattigt ord, når man tager afsked med Jer - Malle og Louise - efter to år, hvor I har plejet og passet det dyrebareste vi har – vores tvillinger August og Andrea. Børnene og vi har virkelig elsket at komme i dagplejen, hvor børnene dagligt har været omgivet af Jeres kærlige og trygge rammer.

I er uden tvivl to fantastiske piger, som altid er smilende, glade og super søde ved børnene.
August og Andrea har nydt godt af, at I kommer ud og leger i stort set alt slags vejr, og at I drager på ture ud af huset - f.eks. til Aalborg Zoo, i parken for at fodre ænder, ud for at se på gravkøer, handle i Fakta osv.

Vi kan kun give andre forældre vores varmeste anbefalinger af ”Malle og Louise’s dagpleje”. I har givet vores børn den bedste start på livet. I er langt fra glemt her godt 4 mdr. efter sidste dag, I er ofte et samtaleemne herhjemme – vi savner Jer så meget!!

De største knus fra
Familien Lehmann Graungaard

E-mail:

cathrine

@graungaard.dk

Skrevet af Pia, d. 11-09-2015

Øv bøv ikke at skulle aflevere hjemme hos jer 2 skønne kvinder længere.
Julius snakker så meget om jer og savner at komme hos jer. Det gør vi forældre også. I har altid været SÅ utrolige imødekommende overfor Julius og hans små luner samt mødt mig og Søren med de ønsker og behov vi har haft til Julius.
I har min dybeste respekt for jeres arbejde, jeres store empati og forståelse for børnene og deres behov.
Tusind tak for alt jeres energi og kærlighed som i har lagt i vores lille Julius de sidste 2 år.
Vi glæder os over at lillesøster har været så heldig at få en af de få ledige pladser i havde.
KH familien lemvig

E-mail:

@gmail.com

pialemvig

Nyeste kommentarer

15.09 | 18:01

Det kan du tro, hi skriver dig på venteliste og kontakter dig hvis der skulle bl...

15.09 | 17:59

Mange tak for hurtig respons. Skulle i få en ledig plads da må i meget gerne...

15.09 | 17:56

Hej Iben. Som det ser ud pt, så er vores næste ledige plads 1 oktober 2023. ...

15.09 | 17:52

Hej Jeg vil høre om i har en ledig plads omkring sommeren 2023?...